SPARKING TILLSAMMANS ÄR SUPERKUL!

På grund av att parken stänger ner 29 september kan vi tyvärr inte ta fler gruppbokningar.

Förfrågan här

LAG OCH FÖRENINGAR

Redo att tänka utanför boxen?

Vi bjuder på annorlunda träningsupplägg tillsammans i SuperPark. Utveckla färdigheter som smidighet, koordination och balans. Jobba med team-building. Kombinera med genomgångar och – eller måltider.  Eller förlägg säsongsavslutningen till underhållande och fria aktiviteter på SuperPark.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa er med en alternativ och annorlunda träning, eller ordna eran säsongsavslutning på bästa sätt.

Kontakta oss
birthday-girls

FÖDELSEDAGSKALAS

Ett aktivt födelsedagskalas att minnas!

Gör det enkelt för dig. Boka ett garanterat lyckat födelsedagskalas på SuperPark och låt födelsedagsbarnet och kompisarna ha en fest de inte kommer att glömma. Kalasleverans med olika alternativ från Wayne’s Coffee. Vi fixar och gör iordning. Ni behöver bara komma och ha kul.

Läs mer
obwall-2

SKOLGRUPPER

Bästa aktiva utflykten någonsin!

Ta med klassen på en utflykt som de inte kommer att glömma. Kombinera aktivitet med kunskap om kroppen i vår Kunskapsskogen. Gör gruppövningar, ha lektion i något av våra temarum, eller låt klassen leka fritt i parken i en kul, säker och dynamisk miljö.

Kontakta oss gärna för att veta mer om hur ni kan kombinera både kunskap och aktivitet på SuperPark.

Kontakta oss
sball-2

FÖRETAGSGRUPPER OCH ANDRA GRUPPER

Ett komplett upplevelse för alla grupper!

Vi kan erbjuda upplägg för företag med femkamp i vår aktivitetspark; testa baseball, basket, fotbollsövningar, klättring eller andra av våra spel. Ha möte i något av våra temarum i anslutning till aktiviteterna – få insperation av någon av våra instruktörer om vikten av aktivitet i anslutning till arbete. Övningar ni kan göra tillsammans på arbetsplatsen m.m. Kan kombineras med mat och dryck från Wayne’s Coffee.

Vi tar också emot möhippor och svensexor såklart, kompisgäng eller andra grupper som vill ha kul tillsammans med olika spel och aktiviteter.

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan ta hand om just din grupp.

Kontakta oss

Boka för grupp på SuperPark Uppsala

  • Kontaktuppgifter

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Your cart

Total
Euro
Shipping and discount codes are added at checkout.