KUNSKAPSSKOGEN

Varva ner efter de fartfyllda lekarna i parken. Lekfullt lärande för de lite yngre barnen, vi presenterar: Kunskapsskogen!

Kunskapsskogen är SuperParks senaste tillskott. Det är ett slutet rum i parken där främst låg och mellanstadiebarn kan spela, undersöka, se och lära tillsammans. Den innehåller ett antal olika kunskapsaktiviteter, utformade för att skapa nyfikenhet, att lära sig mer om hur kroppen och hjärnan utvecklas med rörelse och aktivitet. Här sysslar vi med hjärngympa för hela familjen!

Learning Forest är också stället där SuperParks coolaste figurer drar ut och leker. Dom kallar sig själva Skogsgänget.

Tvättbjörnen Lina

”Jag är en självklar ledare. Jag är bra på att organisera grupper och att förstå helheten. Jag blickar framåt. Jag peppar andra att få saker gjort.”

Älgen Hiro

”Jag är en modig rebell. Jag gillar att ta risker. Jag säger var jag tycker och tror på, vilket ibland gör mig impopulär. Att vara ärlig är viktigt för mig. Jag vill göra skillnad i världen.”

Musen Zara

”Jag gillar att vara tillsammans med andra – gillar människor. Jag kommer överens med alla typer av människor och gillar att göra saker tillsammans. Jag känner in och förstår hur andra människor känner och tänker. Jag för folk samman.”

Bävern Timo

”Jag är självständig och diciplinerad. Jag kan kontrollera mina impulser och känslor bra. Du kan lita på mig. Jag utför jobbet som det ska.”

Utforska andra roliga aktiviteter SuperPark har att erbjuda!

Your cart

Total
Euro
Shipping and discount codes are added at checkout.