SPARKING

IDROTTENS NETFLIX JUST FÖR DIG

SuperPark är en exklusiv aktivitetspark vars koncept fungerar på många sätt. Vår mission är att sprida glädje genom aktivitet och rörelse. Kolla videon nedan vad allt SuperPark har att erbjuda just för dig, dina vänner och din familj. You are made to move!

Parken i Uppsala kommer att stänga 29 september, men har du vägarna över till Finland finns det 15 SuperParks att besöka där.

ETT NYTT SÄTT ATT RÖRA SIG PÅ!

Våra besökare har uppfunnit ordet ”sparking” för vad vi erbjuder på SuperPark; lekfull träning, själv eller tillsammans med andra. Sparking är fria aktiviteter som inbjuder till kreativ och variationsrik träning på ett lekfullt sätt. Du bestämmer själv, eller tillsammans med andra, ditt upplägg. Du kan utmana dig själv eller andra i något av våra aktivitetsområden; Game, Adventure, Freestyle och Learning. Läs mera om aktiviteterna nedan och kom till SuperPark för ditt livs roligaste träningsäventyr!

sprkprk_light

Superpark

Vi erbjuder roliga aktiviteter för alla åldrar! Hos oss blandas rörelse och glädje i vår fräscha och mångsidiga aktivitetspark finns det något för alla i familjen!

Nedan ser du exempel på de olika aktiviteter vi erbjuder på Superpark.

Your cart

Total
Euro
Shipping and discount codes are added at checkout.