SPARKING

IDROTTENS NETFLIX JUST FÖR DIG

SuperPark är en exklusiv aktivitetspark vars koncept fungerar på många sätt. Vår mission är att sprida glädje genom aktivitet och rörelse. Kolla videon nedan vad allt SuperPark har att erbjuda just för dig, dina vänner och din familj. You are made to move!

ETT NYTT SÄTT ATT RÖRA SIG PÅ!

Våra besökare har uppfunnit ordet ”sparking” för vad vi erbjuder på SuperPark; lekfull träning, själv eller tillsammans med andra. Sparking är fria aktiviteter som inbjuder till kreativ och variationsrik träning på ett lekfullt sätt. Du bestämmer själv, eller tillsammans med andra, ditt upplägg. Du kan utmana dig själv eller andra i något av våra aktivitetsområden; Game, Adventure, Freestyle och Learning. Läs mera om aktiviteterna nedan och kom till SuperPark för ditt livs roligaste träningsäventyr!

basket_rectang

GAME ARENA

SuperParks Game Arena är platsen där ni kan vara aktiva tillsammans – hela familjen, kompisgänget eller företagsgruppen. Utmana varandra i olika aktiva spel. Testa baseball, pröva att skjuta hockeyslagskott i mål, sätt så många bollar du kan i basketkorgar på olika avstånd, samt mycket mer. Man kan också utmana sig själv.

Några exempel nedan – fler finns i SuperPark.

wheel_optim

ADVENTURE AREA

You are made to move. Vår Adventure Area innehåller gymnastikmattor, hinderbanor, trampoliner, rutchbanor, klätterberg och mycket mer.  Den här delen erbjuder kreativ lek med rörelse. Bygg egna hinderbanor, klättra, åk kana eller spela spel.

Några exempel nedan – fler finns i SuperPark.

parkour_rectang

Freestyle Hall

För dig som gillar lite häftigare utmaningar har vi Freestyle Hall. Här kan du testa våra förstklassiga trampoliner, öva konsthopp i våran skumgrop, testa olika gymnastiska eller akrobatiska övningar på våra mattor. Här finns också vår stora skateboard och scooting park – uppbyggda banor med mer eller mindre avancerade hopp. Den här delen sätter verkligen prov på dina färdigheter och här kan både nybörjare och riktigt avancerade utövare köra.  Häng på och ha kul!

Några exempel nedan – fler finns i SuperPark.

forest_pattern_night_animals3

KUNSKAPSSKOGEN

Learning Forest eller Kunskapsskogen är SuperParks senaste tillskott. Det är ett slutet rum i parken där främst låg och mellanstadiebarn kan spela, undersöka, se och lära tillsammans. Den innehåller ett antal olika kunskapsaktiviteter, utformade för att skapa nyfikenhet, att lära sig mer om hur kroppen och hjärnan utvecklas med rörelse och aktivitet. Här sysslar vi med Hjärngympa för hela familjen!

Learning Forest är också stället där SuperParks coolaste figurer drar ut och leker. Dom kallar sig själva Skogsgänget.

Tvättbjörnen Lina

”Jag är en självklar ledare. Jag är bra på att organisera grupper och att förstå helheten. Jag blickar framåt. Jag peppar andra att få saker gjort.”

Älgen Hiro

”Jag är en modig rebell. Jag gillar att ta risker. Jag säger var jag tycker och tror på, vilket ibland gör mig impopulär. Att vara ärlig är viktigt för mig. Jag vill göra skillnad i världen.”

Musen Zara

”Jag gillar att vara tillsammans med andra – gillar människor. Jag kommer överens med alla typer av människor och gillar att göra saker tillsammans. Jag känner in och förstår hur andra människor känner och tänker. Jag för folk samman.”

Bävern Timo

”Jag är självständig och diciplinerad. Jag kan kontrollera mina impulser och känslor bra. Du kan lita på mig. Jag utför jobbet som det ska.”

Your cart

Total
Euro
Shipping and discount codes are added at checkout.